En smak af dugfrisk pik

Hvis det stod til mig, skulle der være stive pikke på alle husgavle. Store, svulmende legemer, hvor blodårerne tydeligt træder frem. Hovedet skulle være tæt på at eksplodere, som en frøkapsel der har været våd og dernæst tørres i solens hårde stråler. Måske man endda kunne indbygge højttalere i murstenene, så gavlen kunne dunke rytmisk når du kigger på den. Som et hjerte. Når solen går ned, og biltrafikken stilner af, vil byen genlyde af pikkenes godnatsang. Tusindvis af dunkende husgavle. Kan du høre det for dig?

Fordi, undskyld mig, det er manden som er undertrykt. Ikke kvinderne! Det undertrykte køn, det staves med p. Kvinderne har lov til det hele. De kan svinge babserne, og de kan gå i kjoler uden trusser, og de er bare dejlige. De klistrer sig op ad reklamestanderne ved busstoppestedet, og kigger frækt på mig. Vi mænd, vi må ikke den slags.

Næ du, vi mænd vi må nøjes med at bygge tanks og skrue rifler sammen! Vi kan få lov til at flyve hen over indbildte fjender og bombe deres børn og kvinder, så kødtrevlerne hvirvler gennem gaderne og sætter sig fast på butikkernes vinduer. Hallo! Er der noget sjovt ved det? Hvem er så eddike-bitter i sindet, at han ikke har fantasi til andet end vold og undertrykkelse? En rigtig mand? Ha! En rigtig mand dræber ikke kvinder og børn! En rigtig mand skaber liv! Han udrydder det ikke.

Rigtige mænd, vi vil åbne vores hjerter og elske nøgne under solen. Og så vil vi have de der svulmende legemer på husgavlene. Vi vil have en statsminister, som tør stå frem med et ordentligt jern i bukserne, så den nålestribede habit slår skæve folder. Fordi, fallos er smuk.

Og det er ikke størrelsen. Det er formen. Jeg elsker kvindebrystets runde cirkel. Huden er fin og nænsom nederst, hvor formen afrundes. Kvindebrystets runde form er en grundlæggende form, der gør min sjæl glad. Det samme gælder hofternes rundinger. Så jeg er glad, fordi fjernsyn og blade og svømmehaller og sandstrande og gågader er fyldt med disse vidunderlige former.

Men pikken mangler i vores samfund. Mærk dig mine ord. Et samfund uden pikke, er et samfund som styres hårdt, brutalt og ubarmhjertigt. Fordi i pikken er kærligheden, medfølelsen og alt det fine. Du kender den godt, den dugfriske smag af kærlig pik. Er der nogen del af manden, som er finere end pikken? Mærk huden og glans. Så fin en hud finder du ingen andre steder på manden. Og føl hans sårbarhed. Intet sted er han mere sårbar, end i området omkring sin pik. Derfor er en mand, der tør stå ved sin pik, en mand som kan være stærk - og uendeligt blid og følsom.

Pikke er tegn på livskraft. Følsomhed. Styrke. Finhed. Blidhed. Så det vil jeg altså gerne male på alle husgavlene om natten, som en kærlighedens terrorist: Store billeder af mandens kraft og blidhed. Lad os male stive pikke overalt. Dunkende, varme. Lad byen få ekko fra mændenes hjerte. Fordi jeg er træt af magtens mænd, hvis habitter sidder fuldstændigt lige, mens de erklærer krig mod livet. Hvis magtens mænd i stedet lyttede til pikkenes godnatsang, ville de aldrig drømme om at gøre nogen fortræd.

Pas godt på din pik. Behandl den med ømhed og følsomhed. Og hvis du er kvinde, så gå aldrig hjemmefra uden at have et billede af kærestens pik i din pung. Når din chef er umulig, tager du pungen op til øret og lytter til pikkens gode stemme. Lyt. Den siger: "Jeg elsker dig". Pikke er 100% kærlighed. Den der siger andet, lyver.

© Ambjørn

Ambjørn

Historier

Historier
og bøger.

Aina
Aisha
Amleth
Bognyt
Dirty
Bonustid
Empatisk
Flødeost
Færdigret
Frisprog
Hjernedød
Hjertevask
Horseland
Hurtigret
Håndlæsning
Kærestesorg
Kærtegn
Lykkesex
Pengeland
Regntid
Sexglad
Tantramassør
Tani
Taulov
Viking

  Vilkår for denne hjemmeside © Christophani Communication   The fast, free and friendly