Titel Kærlighed i Horseland
Forfatter Ambjørn Christophani
Hvad synes du? Skal dette blive til en færdig bog?

Sådan fanger du en vildhest
Forleden drog jeg ud i vildmarken for at fange min egen vildhest. Min mustang. På forhånd havde jeg læst manualerne, anvisningerne, reglerne, beskrivelserne omkring kunsten at fange en hest.
Måske du kender reglerne? Der er 3 hovedregler.

Regel nummer 1:
Første gang du møder hesten, skal du ignorere den. Vend ryggen til den. Hesten er et flokdyr, den bryder sig ikke om at blive afvist. Derfor vil den komme nærmere, når du vender ryggen til den.

Regel nummer 2:
Anden gang du møder hesten skal du lade som om du bliver glad og overrasket. Hesten er et flokdyr, den vil gerne genkendes. Den begynder at opfatte sig som en del af samme flok som dig. Når den er blevet så tryg at du kan røre dens mule og kærtegne dens hoved, skal du afvise den og gå din vej.

Regel nummer 3:
Tredje gang du møder hesten skal du vise ligegyldighed. Hesten vil begynde snakke med dig og forsøge at få kontakt. Vær kold. Vend ryggen til den. Hesten bliver ked af det, men du må ikke vise følelser. Først når hesten i sin fortvivlelse er gået i knæ, så du kan ride den, skal du vise glæde. Hesten er din.

Da jeg var kommet langt i ud vildmarken fandt jeg den vildhest, som jeg vil fange. Okay, vi snakker mennesker. Det har du gennemskuet. Mennesket er et flokdyr. Vi tåler ikke så godt afvisninger, udstødelse og ensomhed. Vi ønsker alle at blive berørt af varmen og hjerteslaget hos et andet menneske. Derfor virker de 3 regler så fantastisk godt, når man vil fange en hest.

Så jeg vendte ryggen til hende.
Hun lo og gik sin vej.
Dette var en klar overtrædelse af regel nummer 1.

Jeg småløb for at holde trit med hende.
"Du følger ikke reglerne", sagde jeg stakåndet.
"Hvordan det? Jeg vendte ryggen til dig, og du følger efter. Det går da vist meget godt", grinte hun.

© Ambjørn C

Ambjørn

Lykkeland

Historier
og bøger.

Aina
Aisha
Amleth
Bognyt
Dirty
Bonustid
Empatisk
Frisprog
Hjertevask
Horseland
Håndlæsning
Kærestesorg
Lykkesex
Pengeland
Regntid
Sexglad
Tantramassør
Tani
Taulov
Viking

  Vilkår for denne hjemmeside © Christophani Communication   The fast, free and friendly