Billige lydbøger og e-bøger på dansk. Lørdag 23. Marts 2019

Englen fra Ishøj

Dansk roman af Ambjørn Happy

Roman om en ung kvindes hævntogt

Johannes og vennerne misbrugte Josefine. Hun blev psykotisk og indlagt på hospitalet i Hvidovre. Senere blev hun flyttet til Århus for at være tættere på sin familie.

Efter en flugt fra hospitalet tager hun på jagt efter de mænd der voldtog hende.

Den er spændende og herligt politisk ukorrekt!

Hej Ambjørn
Den var virkelig god! En fornøjelse at læse. Jeg nød den meget. Den var spændende, og den var herligt politisk ukorrekt. Jeg er imponeret over hvordan du har sat historien sammen, og samtidig er Englen fra Ishøj realistisk. Når du skriver en ny bog er jeg kunde til den. Jeg holder meget af alle personerne i din bog.
GF, Mandlig psykolog
Tak, det betyder meget for mig at du med din baggrund synes bogen er realistisk i sine beskrivelser af hvordan sindet kan få os til at flygte fra verden når vi bliver behandlet dårligt - og hvordan vi kan vende tilbage, med eller uden hævn.
Ambjørn Happy :)

Først vil hun dræbe sin demente bedstefar, som solgte hende på havnen i Aalborg da hun var 12 år gammel. Dernæst er hendes plan at dræbe Johannes og vennerne.

Men Johannes er søn af statsministeren. PET får færten af Josefines planer og pludselig er hun stemplet som farlig terrorist.

Josefine bliver jaget vildt, men er også fast besluttet på at gennemføre sit hævntogt.

Englen fra Ishøj bygger på en sand historie om salg af dansk pige til tyrkere på havnen i Aalborg

God og kontroversiel spændingsroman

Englen fra Ishøj er en rigtig god og kontroversiel spændingsroman af forfatteren Ambjørn Happy.

Med et tema der bevæger sig rundt om, retten til at hævne sig på gerningspersonerne, efter at være blevet udsat for grove og ydmygende voldtægter, gør Ambjørn Happy op med normerne for, hvordan vi som samfund og som medmennesker forholder os til traumatiserede personer.

På en hæsblæsende og humoristisk måde, bliver læseren hvirvlet ind i en fortælling der fastholder spændingen lige til det sidste. Bogen har et hurtigt sprog og er mættet med et stort persongalleri med provokerende detaljer om seksuel orientering, religion, politiske holdninger, og menneskelige tilbøjeligheder, der virker både underholdende og tankevækkende.

Hovedpersonerne Josefine og Alex tager livstag med deres virkelighed på en voldelig og handlekraftig måde, der giver fantasien om mennesket som frit og uhæmmet næring. Forfatterens styrke er klart det frie sprog og det handlemættede plot.

Tak for læseoplevelsen.
LD, Kvindelig kunstner
Tak, når det kommer fra dig føler jeg stolthed og taknemmelighed for at projektet gik godt, fordi bogen er provokerende og handler om tabuet "hævn". Det er nemt at blive forarget over hævn.
Ambjørn Happy :)


Den har hele pakken: Humor, spænding, kærlighed og sex

Tak for at jeg fik lov til at læse din bog!
Englen fra Ishøj er superspændende. De sidste 100 sider læste jeg i et hug og glemte både tid og sted.
Det er en både socialrealistisk og samfundskritisk roman, som rammer præcist ned i problemerne i tiden.
Terrorproblematikken bliver samtidig en overraskende del af afslutningen.
Og så er det en rigtig dejlig kærlighedsroman.

Det er en fin idé, at lade de forskellige personer præsentere i hvert deres kapitel, hvor de så pludselig er hovedpersoner. Som læser bliver man overrasket og udfordret i at finde ud af sammenhængen.
Det bliver en række tråde, som virker enkeltstående, men som ender med at væve sig ind i hinanden, efterhånden som man som læser finder sammenhængen mellem dem alle.
Dejlig overraskende slutning. Den havde jeg ikke set komme!
Og dejligt, at Josefine får sin hævn (og Alex med). Retfærdigheden sker fyldest.
Det er bestemt ikke altid, at det sker.

Bogen har været en dejlig overraskelse og oplevelse, og jeg er i gang med at læse den anden gang. Den har hele pakken: Humor, spænding, kærlighed og sex

Kærlig hilsen
U. Nielsen, folkeskolelærer
Tak U. Nielsen! Dine roser har jeg samlet i en vase og sat foran mig på skrivebordet. Tak for dine ord.
Ambjørn Happy :)


Ambjørn Happy
Kontakt


Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Bøger fra Bogland

Bogland.dk Ambjørn HappyTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk Aarhus, 2019