Forlaget Bogland • Torsdag 21. juni, 2018 • Kontakt
Medrivende, underholdende og tankevækkende historier. Bøger til trykpris. Lydbøger og e-bøger er gratis.

Ambjørn Happy

Blotter fanget på stranden

Når det er sommer, har jeg en fornøjelig måde at begynde dagen. Tidligt om morgenen klæder jeg mig nøgen på stranden og svømmer i det morgenkølige hav. I skoven ovenfor stranden synger fuglene på det tidspunkt, og på strandbredden er vi ganske få mennesker. Vi er nøgne, men holder en sådan afstand til hinanden, at vi samtidig er i fred for hinanden.

De menneskekroppe vi kan beundre i tv og blade, de blegner noget sådan en morgen på stranden. Fordi på stranden er vi mennesker og ikke kun billeder af kroppe.

De nøgne mennesker er smukke.
Den unge voksne kvinde med vidunderligt frodige bryster og kærligt glatbarberede venusbjerg, hun smører sin nye, ranglede sommerbrune kæreste ind i solcreme. Den tykke mand der døser i solen, mens hans hvide hud suger begærligt til solens stråler. Den unge sportsmand som hver morgen løber forbi stranden. Han smider skoene og kaster sig i bølgerne for en svømmetur, derefter løber han videre henad stranden med drivvåde sportsklæder. Den ældre dame der hurtigt dypper sig i havet, og derefter befriet trækker badedragten af sig, så hun kan sidde nøgen i solen og læse sin morgenavis.

Det nøgne menneske er sandelig smukt på morgenstranden, tænker jeg mens jeg svømmer mine 1.000 meter. Gammel eller ung. På tv er det nøgne kun en illusion, et sjælløst billede. I virkeligheden er mennesket meget smukt.

Så jeg trækker vejret lettet, og vader i land. For denne morgenstrand er for mig et billede af den lykkelige tilværelse. Den hverdag, hvor vi giver hinanden plads til at være præcis sådan som vi nu er.
Forskellige.

Presse


PresseFøljetonSkrivegrupper i ÅrhusHistorier og bøger på Bogland. Nogle er udgivet, andre er historier på vej til at blive skrevet færdig.
AinaAishaAmlethBlotterBonustidDirtyDugfriskEmpatiskFlødeostFærdigretFrisprogHjernedødHorselandHurtigretHåndlæsningIshøjKærestesorgKærtegnLykkesexPengelandRegntidSexgladtalelystTaniTantramassørTantratipsTaulovViking

Foredrag og undervisning i skrivekunst med Ambjørn Happy