Login Din bogreol Alle bøger
Bogland's gratis bøger med sex, gys, erotik og drama. Lydbøger og e-bøger på dansk.
Torsdag 9. Juli2020 • Uge 28

Romaner Noveller Historier Digte Lydbog E-bog Papirbog


Kontakt os angående ⇒ dirty.dk

Online 0,-Lydbog 0,-

Dirty Søster

Novelle © Ambjørn Happy

Jeg mødte Troen forleden dag. Jacob stod med sit papskilt i regnvejret og hang med hovedet. Nogle af bogstaverne trak strimer ned ad det våde pap, men jeg kunne stadig læse teksten: "Dommedag er nær!" Det var længe siden han havde barberet sig, og der var hul i hans bukser.

"Har vi tid til at spise en burger?"

"Hva' si'r du?"

"Ja, kan vi nå det, jeg mener inden dommedag?"

Han nikkede stille, bøjede hovedet. Så gik vi hen ad gaden for at finde noget varmt mad, og måske et krus kaffe. Hvis dommedag virkeligt var så nært forestående, så behøver vi ikke bekymre os om regningen, så jeg tilbød at betale. Til gengæld mødte jeg hans dirty søster.


Åben din konto for at høre Dirty Søster som lydbog.1. Jacobs søpapegøjer

Vi havde fundet et bord i burgerrestauranten. Troen, altså Jacob, kiggede på bjerget af fastfood som stod dynget op mellem os, pakket ind i pap og plastik. Så trak han mundvigene nedad og vrængede.

"Det er tiden. Folk mangler tid. De har stjålet tiden fra os", påstod han. Uvilkårligt skævede jeg rundt, men ingen lod til at bemærke noget, selvom Troen så sandelig taler højt. Forsigtigt viklede jeg burgeren fri af papiret og tog en stor mundfuld. Den smagte af tomatketchup, syltet agurk, tørt brød og havde en bismag af knudret, branket kød. Jeg sukkede tilfreds.

"Hvad hedder du i grunden?"

Troen kiggede overrasket på mig og rynkede panden.

"Jacob", sagde han. Stille pakkede han sin mad ud. "Jacob - du ved lige som de der papegøjer hos gamle damer. Dem man giver sukkerknalder, for at lukke munden på dem. Sådan én."

Nogle unge piger gik forbi og stillede sig i kø overfor os. De var i sommerkjoler som viste deres slanke lår, glatte maver og frodige bryster...
... 49 sider mere.

Bekræft din kontoTantra Gigolo Selvmordstanker Viking i Hverdagen Dirty Søster Bonustid Aisha, min elskede Aina køber en seng Englen fra Ishøj En telefonsælgers død Jeg fandt min lillebror død I found my little brother Dead Death of a Phony Guy

© Bogland.dk 2020

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Sikkerhed & billedlogin: Pixlogin beskytter din adgang til bogland.dk sammen med Cloudflares globale anycast firewall. Din kommunikation fra IP.18.232.188.89 til og fra bogland.dk er sikret med HTTPS/SSL.
Økonomi: bogland.dk er en no-money-no-profit kulturside.
Kontakt: Giv redaktionen et kald eller en mail.

Ansvarlig: Forlaget Bogland i samarbejde med Foreningen Fridag, CVR 39335956.
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ambjørn) Telefontid 9-21 alle ugens dage. Hvis vi er optaget, læg besked og vi ringer tilbage.
Postadresse: Ambjørn Happy, Vilh. Bergsøes Vej 31, 2. tv. Århus
Bankkonto i Langaa Sparekasse 9283 0000398462
Advokat: Holst, Advokater

62 ms.