Login Alle bøger Bogland's nye bøger med sex, gys, erotik og drama. Lydbøger og e-bøger med frisprog.
Onsdag 2. Dec. 2020 • Uge 49
Søgeord


Find nye bøger og gode historier

Søgeord på historier fra Bogland

Maskulinitet Feminitet Sex Science-fiction Sci-fi SoMe Fremtiden Rom Pik Penis Frankrig Pest Marseille Erotik Udvikling Århus København Prostitution Luder Bordel Kærlighed Tantramassage Tantrasex Autofiktion Buddhisme Myter Visdom Livet Afslutning Eventyr Religion Striptease Livesex Demens Hjernekræft Midtvejskrise Læger Sundhed Helbredelse Kur Krimi Empati Antikviteter Incest Voldtægt Aalborg Psyk Sindssyg Statsminister PET Drama

Reparo48 Landet uden Sex Lydbøger
Historien foregår i nutiden, år 48. Reparo.

Marcels Zarafa Lydbøger
Marcel fra Marseille var født med en kæmpik, hverken penis eller sjover, men en sand Zarafa. Han tænkte ikke meget på sex, men enhver kvindes duft greb fat i hans underliv.

Tantra Gigolo E-bøger
Bjørn sælger tantramassage til kvinder i Århus og København. Hans ven kalder ham luder, siger tantra er prostitution, købesex på et bordel. Men kvinderne køber kærlighed, og bruger sex til at finde sig selv. Bjørn er buddhist, eller også er han gigolo. Måske begge dele.

Viking i Hverdagen E-bøger
Disse historier er fyldt med visdom omkring livet og døden, de er fabler og eventyr om religion og kærlighed. Mange af dem barske, og andre fulde af humor.

Dirty Søster Lydbøger
Bjørn bliver forelsket og glad for Jacobs søster. Hun er frigjort i Århus, danser striptease og har livesex med publikum for penge. Men der er noget galt med Bjørn. Han glemmer sit navn og sig selv, dement? Bjørn får masser af sex, men glemmer sig selv indtil den dag.

Bonustid E-bøger
Martin har fået kræft i hjernen, og er i midtvejskrise. Lægen giver ham 3 uger. En kur, for at blive helbredt? Nej, 3 uger til at dø i. Det gør noget ved ham, og den følgende weekend går hele familien amok.

Aisha, min elskede E-bøger
En krimi om en mand og hans hund. Den er ikke skrevet færdig, du kan løbende følge med i udviklingen af den.

Aina køber en seng Lydbøger
Bjørn bor på Nørrebro i København og tænker på at hoppe i havnen, da han kommer forbi Ibsens butik. Der er en kommode til salg. Ibsen siger Aina kan bære den hjem, fordi Aina er fantastisk stærk, også når det gælder kærlighed.

Englen fra Ishøj Papirbog
Denne historie handler om en lille pige der blev solgt på havnen i Aalborg. Incest plus grupper af tyrkere. Jeg mødte hende da hun var 25. Hun var ikke sindssyg længere. Havde overlevet voldtægt og generobret sin krop. Så skete der alt muligt med statsministeren, og det hemmelige politi. Baseret på en sand historie.


© Bogland.dk 2020

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit hobby. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Sikkerhed & billedlogin: Pixlogin beskytter din adgang til bogland.dk sammen med Cloudflares globale anycast firewall. Din kommunikation fra IP.34.237.138.69 til og fra bogland.dk er sikret med HTTPS/SSL.
Økonomi: bogland.dk er en no-money-no-profit kulturside.
Kontakt: Giv redaktionen et kald eller en mail.

Ansvarlig: Forlaget Bogland i samarbejde med Foreningen Fridag, CVR 39335956.
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ambjørn) ring når du har lyst. Hvis jeg er optaget, læg besked og jeg ringer tilbage.
Eller send mail til [email protected]

0 ms.