Bogland.dk Romaner Noveller Historier

Login Alle bøger Bogland's nye bøger med sex, gys, erotik og drama. Lydbøger og e-bøger med frisprog.
Søndag 25. Okt. 2020 • Uge 43
Søgeord

Aisha, min elskede

Novelle © Ambjørn HappyLænkehund søger familie

Vinden hyler. Rusker i de høje træer bagved laden. Det klaprer lidt i længernes røde teglsten. Der er rustne maskiner spredt rundt om gården. En traktor som havde været rød da den trillede ned på kajen, efter en lang tur i et skib over Atlanterhavet. Beskidt og mørk, halvvejs tilgroet i brændenælder og bjørneklo, er den nu. Der står også en radbrækket mejetærsker hvor tømmesnejlen er knækket ud til siden. Forfald.

Pludselig kan jeg høre en hund pibe. Forsigtigt, som om den er nervøs for at gøre sig bemærket. Jeg kigger mig søgende omkring. Gården er for længst forladt. Jeg fløjter på hunden der stirrer på mig inde fra sin hule under trappen. Den holder op med at klynke.

"Kom her! Kom her, god hund!"
Jeg sætter mig i hug. Det er en sort hund med smalt og langt ansigt. I panden har den en hvid plet som strækker sig ned mod snuden. Den tør ikke komme frem. Jeg rejser mig og...
Login eller opret en konto...
15 sider mere.Historier, digte, romaner og noveller skrevet af Ambjørn Happy

Lydbøger E-bøger Papirbog Digte

Søgeord på historier fra Bogland

maskulinitet feminisme sex sci-fi soMe fremtiden Rom Piazza Venezio Colosseo pik penis Frankrig pest Marseille udvikling Århus København prostitution luder bordel kærlighed tantramassage tantrasex autofiktion buddhisme myter visdom livet afslutning eventyr religion striptease livesex demens hjernekræft midtvejskrise læger sundhed helbredelse kur krimi empati antikviteter incest voldtægt Aalborg psyk sindssyg statsminister PET drama


© Bogland.dk 2020

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Sikkerhed & billedlogin: Pixlogin beskytter din adgang til bogland.dk sammen med Cloudflares globale anycast firewall. Din kommunikation fra IP.34.236.245.255 til og fra bogland.dk er sikret med HTTPS/SSL.
Økonomi: bogland.dk er en no-money-no-profit kulturside.
Kontakt: Giv redaktionen et kald eller en mail.

Ansvarlig: Forlaget Bogland i samarbejde med Foreningen Fridag, CVR 39335956.
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ambjørn) Telefontid 9-21 alle ugens dage. Hvis vi er optaget, læg besked og vi ringer tilbage.
[email protected]

0 ms.