Login Din bogreol Alle bøger
Bogland's gratis bøger med sex, gys, erotik og drama. Lydbøger og e-bøger på dansk.
Torsdag 9. Juli2020 • Uge 28

Romaner Noveller Historier Digte Lydbog E-bog Papirbog

Online 0,-Lydbog 0,-

Selvmord, jeg fandt min lillebror død

Historie om et selvmord. Storyslam © Ambjørn Happy

Mit navn er Bjørn Jensen, og jeg drømmer om et godt liv - før døden. Denne historie handler om min lillebror. Min lillebror han er ked af at leve, og det kan man jo godt forstå, der er sgu ikke meget sjov ved at leve. Telefonsælger, what-ever, eksamen, uddannelse, tøjvask, hele klimaet, for fanden, for slet ikke at snakke om alle de private problemer man kan have. En dårlig barndom, et skævt ben, briller, fattigdom, skuffelser.

Det er ikke altid sjovt. Det er det ikke.

Min lillebror har - desuden, oven i alt det andet - fået ødelagt ryggen. Så han kan ikke gå, fordi han skvatter hele tiden, og så ligger han der på fortovet og har kramper, og tisser i bukserne, og det er...
... 4 sider mere.

Bekræft din kontoTantra Gigolo Selvmordstanker Viking i Hverdagen Dirty Søster Bonustid Aisha, min elskede Aina køber en seng Englen fra Ishøj En telefonsælgers død Jeg fandt min lillebror død I found my little brother Dead Death of a Phony Guy

© Bogland.dk 2020

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Sikkerhed & billedlogin: Pixlogin beskytter din adgang til bogland.dk sammen med Cloudflares globale anycast firewall. Din kommunikation fra IP.18.232.188.89 til og fra bogland.dk er sikret med HTTPS/SSL.
Økonomi: bogland.dk er en no-money-no-profit kulturside.
Kontakt: Giv redaktionen et kald eller en mail.

Ansvarlig: Forlaget Bogland i samarbejde med Foreningen Fridag, CVR 39335956.
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ambjørn) Telefontid 9-21 alle ugens dage. Hvis vi er optaget, læg besked og vi ringer tilbage.
Postadresse: Ambjørn Happy, Vilh. Bergsøes Vej 31, 2. tv. Århus
Bankkonto i Langaa Sparekasse 9283 0000398462
Advokat: Holst, Advokater

34 ms.