Bogland.dk Romaner Noveller Historier

Login Alle bøger Bogland's nye bøger med sex, gys, erotik og drama. Lydbøger og e-bøger med frisprog.
Mandag 26. Okt. 2020 • Uge 44
Søgeord

Selvmord, jeg fandt min lillebror død

Historie om et selvmord. Storyslam © Ambjørn Happy

Mit navn er Bjørn Jensen, og jeg drømmer om et godt liv - før døden. Denne historie handler om min lillebror. Min lillebror han er ked af at leve, og det kan man jo godt forstå, der er sgu ikke meget sjov ved at leve. Telefonsælger, what-ever, eksamen, uddannelse, tøjvask, hele klimaet, for fanden, for slet ikke at snakke om alle de private problemer man kan have. En dårlig barndom, et skævt ben, briller, fattigdom, skuffelser.

Det er ikke altid sjovt. Det er det ikke.

Min lillebror har - desuden, oven i alt det andet - fået ødelagt ryggen. Så han kan ikke gå, fordi han skvatter hele tiden, og så ligger han der på fortovet og har kramper, og tisser i bukserne, og det er...
Login eller opret en konto
Læs 6 sider, ca. 4 sider mere.
Søgeord på historier fra Bogland

Historier, digte, romaner og noveller skrevet af Ambjørn Happy

maskulinitet feminisme sex sci-fi soMe fremtiden Rom Piazza Venezio Colosseo pik penis Frankrig pest Marseille udvikling Århus København prostitution luder bordel kærlighed tantramassage tantrasex autofiktion buddhisme myter visdom livet afslutning eventyr religion striptease livesex demens hjernekræft midtvejskrise læger sundhed helbredelse kur krimi empati antikviteter incest voldtægt Aalborg psyk sindssyg statsminister PET drama


© Bogland.dk 2020

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit hobby. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Sikkerhed & billedlogin: Pixlogin beskytter din adgang til bogland.dk sammen med Cloudflares globale anycast firewall. Din kommunikation fra IP.3.89.87.12 til og fra bogland.dk er sikret med HTTPS/SSL.
Økonomi: bogland.dk er en no-money-no-profit kulturside.
Kontakt: Giv redaktionen et kald eller en mail.

Ansvarlig: Forlaget Bogland i samarbejde med Foreningen Fridag, CVR 39335956.
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ambjørn) ring når du har lyst. Hvis jeg er optaget, læg besked og jeg ringer tilbage.
Eller send mail til [email protected]

16 ms.