Login Din bogreol Alle bøger
Bogland's gratis bøger med sex, gys, erotik og drama. Lydbøger og e-bøger på dansk.
Torsdag 9. Juli2020 • Uge 28

Romaner Noveller Historier Digte Lydbog E-bog Papirbog

Online 0,-Lydbog 0,-

En telefonsælgers død

Historie om en hjerneblødning. Storyslam © Ambjørn Happy

Jeg drømmer om en bedre verden, derfor er jeg telefonsælger 3 dage om ugen. Måske du kender det. Telefonen ringer, du tager den ved et uheld, og du fortryder med det samme.

"Ja hej, du taler med Bjørn Jensen, jeg ringer til dig for at sælge dig en avis, et telefonabonnement, en ny forsikring som dækker alt, fire lyserøde gummisko, en tur til Afrika, 3 sultne børn der dør hvis ikke vi gør noget. De sulter, det gør de! Hvad siger du så, skal du ha' to, eller tre! Vi har ekstra tilbud på tre, vil du have tre, eller skal vi nøjes med to!"

Og der kommer sådan en forvirring inde i dig. Hvad var det han sagde? Hvorhenne ringer han fra? Har jeg bestilt noget, hvad vil han sælge til mig?...
... 4 sider mere.

Bekræft din kontoTantra Gigolo Selvmordstanker Viking i Hverdagen Dirty Søster Bonustid Aisha, min elskede Aina køber en seng Englen fra Ishøj En telefonsælgers død Jeg fandt min lillebror død I found my little brother Dead Death of a Phony Guy

© Bogland.dk 2020

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Sikkerhed & billedlogin: Pixlogin beskytter din adgang til bogland.dk sammen med Cloudflares globale anycast firewall. Din kommunikation fra IP.18.232.188.89 til og fra bogland.dk er sikret med HTTPS/SSL.
Økonomi: bogland.dk er en no-money-no-profit kulturside.
Kontakt: Giv redaktionen et kald eller en mail.

Ansvarlig: Forlaget Bogland i samarbejde med Foreningen Fridag, CVR 39335956.
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ambjørn) Telefontid 9-21 alle ugens dage. Hvis vi er optaget, læg besked og vi ringer tilbage.
Postadresse: Ambjørn Happy, Vilh. Bergsøes Vej 31, 2. tv. Århus
Bankkonto i Langaa Sparekasse 9283 0000398462
Advokat: Holst, Advokater

16 ms.