Bøger Konto Forlaget Bogland udgiver historier med dramatik, sex, gys, spænding, noveller, romaner, ebøger og lydbøger.
Kontakt os angående ⇒ aina.dk

Online 29,-

Aina køber en seng

Novelle © Ambjørn Happy

Jeg bor på 3. sal i en lille gade på Nørrebro. Alene efter Sarah flyttede søndag formiddag. Hendes bror Morten, og hendes bedste ven Kasper, tømte lejligheden på en time.

"Jeg vil ikke snakke med dig mere", havde hun sagt med to potteplanter i favnen.

"Du har forspildt dine chancer", tilføjede hun, kantede sig udenom mig og fortsatte ned ad trapperne.

Da jeg kom ind i lejligheden var de næsten blevet færdige med at pille ådslet for de gode stykker kød. Der hvor sofaen havde stået var der kun nullermænd og en plakat med en hest på, pludselig huskede jeg den sommeraften hvor den var blevet raget af væggen og faldt ned. Bogreolen kunne anes som en skygge på væggen. Inde i soveværelset var både sengen og skrivebordet væk. Vores skab var revet åbent, mit tøj lå i bunden af det.

"Ja, sådan går det", sagde Morten tørt.

Jeg vendte mig om og fik øjenkontakt med ham. "Hvad sker der?"

"Spørg Sarah", sagde han - greb fat i gardinstængerne med den ene hånd og tog de sammenfoldede gardiner op i favnen med den anden. Så kiggede han sig om i stuen. Der stod en messingfigur i vindueskarmen, den som jeg gav hende til jul. En smilende Buddha.

"Der er ikke mere", sagde han, vendte sig om og gik ud af lejligheden.

Jeg smækkede døren efter ham. Hun kunne godt have taget nullermændene med sig, synes jeg.

Dagen efter, jeg havde sovet på de nøgne gulvbrædder med en slidt sovepose over mig, bestemte jeg mig for at gå ned til havnen og kaste mig ud foran den første den bedste turistbåd. Min verden var faldet sammen. Den indvendige. Fordi jeg huskede mine fejltrin, og det gjorde mig flov og skamfuld. Jeg havde bedraget min smukke Sarah. Med hendes bedste veninde...
... 7 sider mere. Åben din konto
Medlemskab af Bogland Viking i Hverdagen Dirty Søster Bonustid Aisha, min elskede Aina køber en seng Englen fra Ishøj Suicide: I Found my Little Brother Dead The death of a telemarketer Selvmord, jeg fandt min lillebror død En telefonsælgers død

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Sikkerhed & billedlogin: Pixlogin beskytter din adgang til bogland.dk sammen med Cloudflares globale anycast firewall. Din kommunikation fra IP.35.172.217.40 til og fra bogland.dk er sikret med HTTPS/SSL.
Økonomi: bogland.dk er en no-money-no-profit kulturside.
Kontakt: Giv redaktionen et kald eller en mail.

Ansvarlig: Forlaget Bogland i samarbejde med Foreningen Fridag, CVR 39335956.
Tlf. +45 25 94 10 01 Telefontid 9-21 alle ugens dage. Hvis vi er optaget, læg besked og vi ringer tilbage.
Postadresse: Ambjørn Happy, Vilh. Bergsøes Vej 31, 2. tv. Århus
Bankkonto i Langaa Sparekasse 9283 0000398462
Advokat: Holst, Advokater

0 ms.