Gratis lydbøger og e-bøger på dansk. Lørdag 23. Februar 2019

Ugens bog: Ruteplan til Bedre Sex

Her kan du læse Ambjørn Happy's prisbelønnede bog: Tantramassørens Guide til Bedre Sex. Gratis i dag.

Ruteplan til gratis lydbøger og ebøger på din ferie og dine rejser

Hvor skal du hen på ferie? Flyve eller køre i bil? På Bogland kan du finde lydbøger og ebøger, fyldt med gode danske historier. Det er alt sammen gratis på Bogland, og du kan læse lige så meget du vil.

Ugens bog

300 kvinder hjalp mig med at skrive denne bog

Tantramassørens Guide til Bedre Sex


Ruteplan til et Bedre Sexliv handler om Happy Tantra i en dansk udgave. Du må gerne få udløsning, hvis du har lyst. Så er det afklaret, både mænd og kvinder. Orgasme er vigtigere i Happy Tantra end udløsning.

Tak til de 300 søde kvinder som hjalp mig med at skrive bogen ved at få tantra massage hos mig. Og tak til 400 dejlige kærester som har været på tantrakursus hos mig for at lære tantra massage i virkeligheden, inklusiv yonimassage og lingammassage, i en kærlig og glad atmosfære.

Happy Tantra
Ambjørn Happy
Tantramassør
TantraKursus.dk

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er gratis, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Bøger fra Bogland

Bogland.dk Ambjørn HappyTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk Aarhus, 2019