Billige lydbøger og e-bøger på dansk. Fredag 19. April 2019

Ugens bog: Ruteplan til Bedre Sex

Her kan du læse uddrag af: Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Ruteplan til billige lydbøger og ebøger på din ferie og dine rejser

Hvor skal du hen på ferie? Flyve eller køre i bil, for eksempel fra Sæby og i retning mod til Paris? På Bogland kan du finde lydbøger og ebøger, fyldt med gode danske historier. Find bøgerne på Bogland. Det har aldrig været billigere.

Ferie og rejser

Læs bøgerne på dine ferie og rejser, det er perfekt underholdning til en times afslapning ved poolen, eller når du venter i lufthavnen. Rejser du alene vil du måske nyde at ligge og læse om aftenen på hotellet inden du skal sove.

Veje til underholdning

Find vej til den bedste underholdning i form af gode, danske historier. Ruteplanen til sjov, kærlighed, følelser.

Ugens bog

300 sexede kvinder hjalp mig med at skrive denne bog

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

Guide til bedre sex handler om Happy Tantra i en dansk udgave. Du må gerne få udløsning, hvis du har lyst. Så er det afklaret, både mænd og kvinder. Orgasme er vigtigere i Happy Tantra end udløsning.

Tak til de 300 søde, dejlige og kloge kvinder som hjalp mig med at skrive bogen ved at få tantra massage hos mig. Og tak til 400 dejlige kærester som har været på tantrakursus hos mig for at lære tantra massage i virkeligheden, inklusiv yonimassage og lingammassage, i en kærlig og glad atmosfære.

Happy Tantra
Ambjørn Happy
Tantramassør
TantraKursus.dk

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Bøger fra Bogland

Bogland.dk Ambjørn HappyTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk Aarhus, 2019