Medrivende, underholdende og tankevækkende historier.

Bogland Bognyt Presse • Lørdag 24. juni, 2017 • LæseklubFøljeton

Ny titel på vej: "Englen fra Ishøj"

fredag 14. april 2017

Fra bogens bagside

En ung kvinde flygter omkring midnat fra psyk, kun iført nattøj. Josefine er på hævntogt for at dræbe fem gerningsmænd, der har mishandlet og krænket hende. Først tager hun sin demente bedstefar ud fra plejehjemmet og kører ham i havnen, fastspændt til en kørestol. Dernæst er hendes plan at dræbe Johannes, som er søn af Danmarks statsminister, plus hans tre venner. Men PET har fået færten af hendes plan, og pludselig er Josefine stemplet som formodet terrorist. Hun bliver jaget vildt, men er fast besluttet på at gennemføre hævntogtet.


Medrivende, underholdende og tankevækkende historier

fredag 7. april 2017

De kommende romaner og digtsamlinger udgives fra mit køkkenbord som hobby-udgivelser. Det betyder, at her kan du sikre dig en af mine udgivelser til ingen penge som lydbog eller ebog.
Derfor har jeg i dag fået fat i nogle ISBN-numre til at sætte bag på de kommende udgivelser fra Køkkenbords Forlaget Bogland.

Historier og bøger på Bogland. Nogle er udgivet, andre er historier på vej til at blive skrevet færdig.
AinaAishaAmlethBlotterBonustidDirtyDugfriskEmpatiskFlødeostFærdigretFrisprogHjernedødHorselandHurtigretHåndlæsningIshøjKærestesorgKærtegnLykkesexPengelandRegntidSexgladtalelystTaniTantramassørTantratipsTaulovViking


© 2017 Bogland