Bogland.dk Romaner Noveller Historier

Login Bogland's nye bøger med sex, gys, erotik og drama. Lydbøger og e-bøger med frisprog.
Fredag 2. Okt. 2020 • Uge 40
Søgeord

Tantra Gigolo
Ambjørn Happy
Online, 145 sider
0 kr.

Læs som Ebog

Tantra Gigolo

Autofiktion © Ambjørn Happy
Tak til de danske 300 kvinder som hjalp mig med at skrive historien. Den handler om kvinder der køber sex i København og Århus, og bruger tantra som en genvej til frihed og livsglæde, men mest handler historien om de forskellige slags kys der er i livet.Jeg er en luder, en tantra gigolo

= Kapitel 1 =

"Tantra er sex", sagde min ven og forretningspartner, Martin. Vi stod udenfor IBMs hovedkvarter nord for København, ventede på en taxa. Sikker i sit synspunkt. Stirrede på mig med flammende øjne gennem guldbrillernes glas. Solen glimter i de briller.

"Naah, det er jo ikke kun sex, det er også, hmm." Jeg gik i stå, tog et sug af cigaretten. Som tantramassør tilbyder jeg kvinder en renhjertet berøring, og en kærlig lingam som masserer yoni indvendigt. Det kan de godt lide. Martin forstår ikke umiddelbart dén opskrift på lykke, fordi den ene af ingredienserne virker stødende, formodentlig min lingam, men kvinder er glade for spirituel massage.

"Ha, det er sex, ikke andet! Du får aldrig en kæreste, Bjørn, du bliver bare ødelagt af at være tantramassør, og så længe du giver tantramassage så er du en luder! Ingen kvinder vil have sådan en mand, en hanluder!" Martin fnyste ordene ud, drejede hovedet og kiggede efter bilen. "Det siger Mette også at du er, en simpel luder, indrøm det, Bjørn!"

Føler mig misforstået. "Men, øh." Går i stå. Jeg længes efter en kvinde som elsker mig for den jeg er, ikke kun som tantramassør, ikke kun for min kærlige lingam, og jeg længes efter at Martin vil være min ven igen. Vi skabte en virksomhed på toppen af mit patent, min idé. Han er blevet vred på mig. Jeg sveder. Sommeren ligger som en tung dyne over parkeringspladsen.

"Tantra handler om at tage ansvar", siger jeg, "det er ikke kun sex. Vi er frie til at gøre hvad vi vil. Du må alt Martin, men du skal ingenting, det er den frihed vi har. Inden vi skal dø."

"Ha. Du er en luder, en gigolo – kald det hvad du vil, pak det ind i cellofan og en håndfuld røde rosenblade – du er en tantra gigolo, og så vil jeg pisse på hvad du siger fra nu af. Intet kan få mig til at ændre holdning. Du er en gigolo, indrøm det dog! Jeg er fuldstændig ligeglad med om du knalder kvinder og får penge for det...
... 144 sider mere.

Tantra Gigolo
Ambjørn Happy
Online, 145 sider
0 kr.

Læs som EbogHistorier, digte, romaner og noveller skrevet af Ambjørn Happy

Lydbøger E-bøger Papirbog Digte

Søgeord på historier fra Bogland

pik penis Frankrig pest Marseille sex udvikling Århus København prostitution luder bordel kærlighed tantramassage tantrasex autofiktion buddhisme myter visdom livet afslutning eventyr religion striptease livesex demens hjernekræft midtvejskrise læger sundhed helbredelse kur krimi empati antikviteter incest voldtægt Aalborg psyk sindssyg statsminister PET drama


© Bogland.dk 2020

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

Sikkerhed & billedlogin: Pixlogin beskytter din adgang til bogland.dk sammen med Cloudflares globale anycast firewall. Din kommunikation fra IP.3.230.119.106 til og fra bogland.dk er sikret med HTTPS/SSL.
Økonomi: bogland.dk er en no-money-no-profit kulturside.
Kontakt: Giv redaktionen et kald eller en mail.

Ansvarlig: Forlaget Bogland i samarbejde med Foreningen Fridag, CVR 39335956.
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ambjørn) Telefontid 9-21 alle ugens dage. Hvis vi er optaget, læg besked og vi ringer tilbage.
Postadresse: Ambjørn Happy, Vilh. Bergsøes Vej 31, 2. tv. Århus
Bankkonto i Langaa Sparekasse 9283 0000398462
Advokat: Holst, Advokater

15 ms.