De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis lydbøger og e-bøger på dansk.
Onsdag 18. September 2019 Uge 38 • Vælg en billig bog

Kontakt Ambjørn Happy angående ⇒ tantramassør.dk

Ambjørn Happy

Bog om at være tantramassør

En historie om de forskellige slags kys der er i livet.

Tantra Gigolo

Tantra Gigolo er en fortælling om et specielt job for en mand. Er tantramassøren en luder, eller er han et spirituelt menneske der tilbyder tantra for at kunden kan få et bedre sexliv med mere frihed og livsglæde?

Du får intime historier fra tantramassørens hverdag i Århus og København. Hvorfor vælger kvinder at få tantra massage, og hvordan foregår et tantrakursus? Hvordan er det at være tantramassør?

Køb bogen og tag med til vilde og følsomme oplevelser i tantraens tegn.

De grå sider om tantra
★★★★★ Det er imponerende at forfatteren kan slippe afsted med så meget direkte sex i sin bog, uden at miste historien. Tantra Gigolo er vanvittigt medrivende. Både sjov og underholdende. Og det er altså interessant at kigge ind i tantraens hemmelige verden. Få et kig ind bag gardinet og se hvordan kvinderne reagerer på manden, når han bruger sin krop på den rigtige måde. Virkelig inspirerende. Den virker på mig.
Maja S. Bertelsen

© Ambjørn HappyEn telefonsælgers død Min lillebrors selvmord The death of a telemarketer The Suicide of my Little Brother Bog om at være tantramassør Englen fra Ishøj Tantra Gigolo Ainas hjertelige favn Aisha, min elskede Bog: Amleth af Danmark Bonustid En god historie: blodbad Dirty Søster Finanshuset.dk

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.

0 ms.