De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Kapitel 8. Aftenkursus i hands-on tantra massage

Aftenkursus i hands-on tantra massage

= Kapitel 8 =

Forberedt alt, troede jeg. Købt foldbare madrasser der kunne ligge på bagsæderne af den gamle Audi 100 og i bagagerummet, eller "100, Audi 100", som Britta plejer at omtale bilen. Den er hvid, ældre og har flere buler end hendes bil. Massageolie, tæpper, frugt, drikkevarer, musik. Satte tingene ned i lokalerne, parkerede bilen. Det var en lun fredag eftermiddag, klokken lidt før 17. Tændte en cigaret på Vodroffs Tværgade og gik afslappet de 5 minutter hen til klinikken i kælderen.

Jeg havde besluttet at snakke i et par timer, og bagefter guide parrene til at give hinanden tantramassage. Med et sug af en cigaret gik det op for mig, at jeg intet havde forberedt til de 2 timers snak. Jeg læser ikke bøger. Alt hvad jeg ved om tantra, det er noget jeg har fundet ud af i virkeligheden. Læser man bøger om Rom, hvis man bor der? Ikke jeg.

Da de 3 kærestepar sad i en halvcirkel foran mit elskede whiteboard, måtte jeg slappe af og være til stede. Virkeligheden er vores eneste chance. Hvis man ved noget om livet, kærlighed og sex, må det hellere være skrevet i hjertet og ikke i en bog der kan blive væk.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.