De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 5. Andet trin i tantra: Energi

Andet trin i tantra: Energi

= Kapitel 5 =

Jeg sætter mig midt i hallen ved et af de lange borde, med alle madboderne i en kreds rundt om. Noget for enhver smag. Der er vietnamesisk mad på min tallerken, det er grønt, det er kød. Et par spisepinde og en øl. Livet behøver ikke tilbyde mig mere end det.

En kvinde sætter sig på den anden side af bordet. "Jeg ved hvem du er", siger hun, åbner jakken, sætter sig ned. Jeg kan se skæftet af pistolen stikkende frem derinde under hendes armhule. Trøjen er strikket, mørkegrå. Hun har gamle solbriller på. De er brune og firkantede. Håret må være en paryk. Det er blond med store krøller. Jeg kigger på hendes mad.

"Fisk og pasta, det ser godt ud", siger jeg med en hånd der laver små anerkendende bevægelser i retning mod hendes tallerken. Hun har også et glas vand.

"Og hvad spiser du?"

"Grøntsager og kød, det er godt, min krop elsker det. Nemt at nedbryde. Proteiner til mine muskler, til mit begær. Svitsede grøntsager fulde af fedt, kulhydrat, vitaminer og mineraler. Det smager fantastisk."

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.