De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 11. Fjerde trin i tantra: Sjov

Fjerde trin i tantra: Sjov

= Kapitel 11 =

Vi kører op gennem Århus. Jeg hopper af bussen og går ned mod psykiatrisk hospital i Århus. Katten er ikke med. Heller ikke Henrik. Han kan ikke besøge sin unge kone når hun er indlagt. Siger han har allergi overfor at være spærret ind bag døre som er låst. Det skal nok passe.

Fornuftens koncentrationslejr

Hun løber mig i møde da jeg kommer indenfor dørens panserglas, fornuftens koncentrationslejr. Så kigger hun på sygeplejersken, fødderne bevæger sig langsommere, går mig i møde de sidste meter.

"Hej Billy! Har du noget med til mig?"

"Jep, solskin, en is på tanken og så demme her." Jeg løfter posen som hun straks river til sig og kigger ned i.

"Fedt!" Hun vender sig og går foran gennem gangen, ind på hendes værelse. Der er tremmer for vinduet, en hospitalsseng som hun kører op og ned med fjernbetjeningen når hun keder sig, et skab i lyst finer med hendes tøj, et badeværelse, grå linoleum på gulvet, højt til loftet, hvide vægge med et styk reproduceret klatmaleri på væggen, en skærm der ikke virker. Hun sætter posen fra sig, tager sko på, og sygeplejersken lukker os ud i friheden. Solen glimter i vores øjne, varmer ansigtet. Hun griner.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.