De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Fredag 24. Maj 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 2. Første gang jeg fik tantra massage

Første gang jeg fik tantra massage

= Kapitel 2 =

Mens vi fløj mod København, lukkede jeg øjnene. Lænede mig tilbage og tænkte på den sommer jeg første gang selv havde oplevet tantraens orgasme og udløsning liggende i en kvindes nøgne skød. Jeg var kommet for tidligt ud på landet hvor tantramassøren boede. Derfor sad jeg på en bakke og betragtede blomsterne og de bølgende græsstrå. Foran mig dvaskede en solvarm hest i skyggerne, og højt oppe kvidrede en svale som jeg ikke kunne få øje på.

Lærkesang rører mit hjerte, fordi den minder mig om lykkelige tider. Måske burde jeg have forudset at på sådan en smuk dag er man i fare for at blive forandret for altid?

Et par minutter senere gik jeg på den smalle asfaltvej hen til huset. Hendes mand stod udenfor, bagved laden, og huggede brænde. Han svedte. Tørrede panden med et langstribet skjorteærme da han løftede hovedet og omfattede mig med blikket fra et par nysgerrige øjne.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.