De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 3. Første trin i tantra: Enhed

Første trin i tantra: Enhed

= Kapitel 3 =

Det regnede da flyet fra København landede i Århus lidt over middag, jeg tog bussen ind til byen. Der var nogle få grupper af mennesker på gågaden, men en del hjemløse på Klostertorv. Kvinder med en øl i hånden og skinnende øjne, mænd i min alder. En af dem var faldet omkuld ved busstoppestedet. Jeg kunne se på klokken at min bus var kun et enkelt eller to minutter borte. Folk trådte udenom fyren som om han var et hul i fortovet. Så sukkede jeg.

Skal man hjælpe alle mennesker?

"Han er bare fuld", sagde jeg til mig selv. Kiggede på hans viltre hår. Skægget var langt og uplejet. Tøjet var den slags ingen køber i genbrugsbutikken, så de hjemløse får det gratis.

Vi var vel 8-9 mennesker som ventede på bus 2A. Åbenbart var jeg den eneste som havde set ham, i hvert fald kiggede de andre mennesker tomt frem for sig. Skuttede sig i regnen. Glædede sig sikkert til at komme hjem. Et sted at bo. Vores land har penge til kampfly der koster 3.000 millioner stykket. Vores by havde netop vedtaget af bruge 250 millioner på at fejre sig selv som europæisk kulturby. Alting koster.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.