De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 4. Hendes mand ville ikke elske hende

Hendes mand ville ikke elske hende

= Kapitel 4 =

Der er åbne bjælker i loftet, trægulv. Varmen havde jeg skruet op for, inden jeg gik i bad. Madrassen på gulvet er redt, mandelolien opvarmet, stille musik. Kiggede på uret, og så ringede det på døren.

Søs var ked af det da hun trådte ind i rummet, forsigtigt. Hun smilede usikkert. Kvindens aura rystede af angst. Følelsen af ikke at kunne hvile i sig selv, og man er skræmt og på vagt og frygter det værste mens man længes efter det bedste. Hun satte sig ned, samlede benene og lagde sine hænder i skødet.

”Ja, jeg ved ikke… Det er lidt svært for mig, William, men grunden til jeg kommer hos dig, det er fordi jeg håber du kan hjælpe mig.” Hun så på mig med bedende øjne.

”Hun er smuk”, hviskede min pik. Den havde lagt mærke til håret og ørene, halsen og de klare øjne, hendes blide og følsomme væsen. Mandens køn er født optimist. Det ligger i generne. Hun duftede også fantastisk af nyudsprungne lyserøde roser, sommerens blomstrende eng og et strejf af birketræ.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.