De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 14. Hun elskede at mærke lingam massere yoni

Hun elskede at mærke lingam massere yoni

= Kapitel 14 =

Astrid vipper op og ned, hendes øjne lyser af godt humør. Hun er kommet for at få sin medicin. Den der holder hende sund. Jeg er hendes dope.

”Hej William!”

Hun træder indenfor med alle sine poser, vindjakke og støvler. Giver mig et bundt penge. Jeg lukker døren efter hende. Udenfor falder solen tungt, sætter sig i mursten og asfalt. Meteorologerne siger det bliver en varm sommer. Hun sveder på grund af varmen, så hun fik hurtigt lagt tøjet og tog et forfriskende bad. Jeg vaskede hendes krop. Hun vaskede min og greb fat om lingam der havde rejst sig.

”Han er glad for at se mig”, konstaterede hun. Satte sig på hug i badeværelset og kyssede pikken, slikkede på den og suttede et par gange. Hun har så strålende øjne når hun gør den slags, og så griner hun tit. Min pik er vild med hende.

Det er jeg ikke ubetinget, hvis jeg betragter Astrid med professionelle tantramassør øjne. Tantra massage skal jo følge bestemte hensigter om at opnå større erkendelse, synes jeg. Det er ikke sex bare for sjov skyld som man kan købe sig til. Jeg er jo ikke gigolo, vel. Jeg er tantramassør.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.