De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 10. Hun foretrak at kysse og slikke min lingam

Hun foretrak at kysse og slikke min lingam

= Kapitel 10 =

I begyndelsen jeg arbejdede som tantramassør opdagede jeg at erotiske kvinder har en stor glæde ved at slikke og sutte. Min pik var i den syvende himmel. Den er aldrig blevet suttet så meget.

Hvis jeg placerede min pik i nærheden af kvindens mund, ville hun dreje hovedet og tage pikken i munden. Der er meget kærlighed i den erotiske kvindes mund, og hun nyder at sutte indtil manden får udløsning.

Dog efter nogen tid indså jeg, at de mange blowjobs ganske vist var dejlige for pikken, men de gjorde ikke den store forandring for kvinden. Jeg fik penge for at komme i en kvindes mund. Det var ikke fair, jeg skulle have betalt hende og det har jeg ikke råd til.

Derfor måtte jeg lave om på tantra massagen når jeg fik besøg af erotiske kvinder, fordi jeg ville beholde jobbet som tantramassør og beholde min ære og selvrespekt.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.