De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 21. Hun ønskede tantra efter bordeljob

Hun ønskede tantra efter bordeljob

= Kapitel 21 =

Maya er bange. 4 dage om ugen arbejder hun på bordellet i Helsingør. Hendes krop er formet så den passer ind i svenskernes tilbudsavis om god købesex i Danmark. Brysterne er store og fyldige, tydeligvis dannet af en kirurg med pornografiske synsvinkler. Huden på venusbjerget er så fin og velplejet som kinden på en ung kvinde. Hofterne brede og glatte, gode at holde fast i, god plads til mange børnefødsler. Lange øjenvipper. Håret er fra en shampoo-reklame. Stemmen behagelig velmoduleret og velartikuleret. Øjnene smukke. En bambi. En babe.

Jeg har adskilt hendes ben for at massere læberne og klitoris med min lingams varme hoved. Der er kærlighed i lingam. Noget af det mest helbredende for en kvinde er at få en kærlig lingam op i sin skede. Hun bliver glad af det. Lingam fjerner depression og lavt selvværd. Men kun hvis man er tryg nok til at tage imod lingam, ellers har lingam ofte en negativ effekt på kvindens humør, desværre.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.