De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 6. Hun ville have tantra inden sin date

Hun ville have tantra inden sin date

= Kapitel 6 =

Jeg kyssede Britta farvel torsdag morgen og tog på job i mit center på Frederiksberg nede ved søerne. Det var hun glad for, hun fik en god udløsning og kom til at se strålende ud. Bagefter lå vi længe i ske, inden jeg løb ned på gaden og tog bussen 4-5 stop. Jeg er glad for mit sted i København, selvom det er et kælderlokale. Den sommer der var oversvømmelser i byen, måtte vi rive alt træ ud af lokalerne, tørre murene og male det hele forfra. Kæmpe arbejde.

Der lugtede fugtigt da jeg kom ind i kælderen. Jeg luftede ud, gik i bad og satte ekstra varme på radiatorerne i lokalet hvor jeg giver tantra massage.

Det gør mig glad at være tantramassør. Jeg synes det er et demokratiserende job. I tantra er vi alle lige. Lige værdige. Samme rettigheder. Der er plads til alle mennesker. Kvinderne der ankommer til min dør, dem elsker jeg ligeværdigt.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.