De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 12. Hun ville spise en mand efter kirken

Hun ville spise en mand efter kirken

= Kapitel 12 =

Hun er svensk og 26 år gammel. Pigen er i Danmark for at få tantra massage, og hendes gamle ægtemand ved det godt. De er medlemmer af en kristen kirke hvor man styrter i Helvede hvis man bliver skilt. Hun er glad for sex. Kroppen er toptrænet, slank, muskuløs. Svensk mester i akrobatik. Nu står hun foran mig på alle fire på madrassen, og mit lem strejfer hendes inderlår.

Jeg er tiltrukket af hende. Hun virker frigjort, og glad. Da hun trådte ind ad døren blev jeg forelsket. Det er forkert. En tantramassør må aldrig forelske sig i sine kunder. Hvorfor? Tantra massage er ikke personligt, det skal være spirituelt, medmenneskeligt. Min pik har store øjne, men jeg tøver.

"Åh ja, giv den til mig", hvisker hun med svensk accent. Hendes fromme stemme er lys og luftig, hun trækker vejret hurtigere end normalt.

Normalt får kvinden ikke massage af sin skede med lingam første gang hun er til tantra massage. Det havde Lisa heller ikke fået. Men hun vendte tilbage, og nu er hendes skede våd og musklerne dirrer forventningsfuldt, hun vil have en mand, hun vil fyldes ud og tages bagfra af den danske tantramassør i København. Opslugt af sit syndige begær. Hvordan kan jeg sige nej?

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.