De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 22. Niende trin i tantra: Erotik

Niende trin i tantra: Erotik

= Kapitel 22 =

Det var blevet lidt sent for min aftale, da vi vågnede. Jeg kyssede Helsingør-pigen farvel med et smækkys på munden, ryddede op, vækkede katten og slæbte mine ting ud til bilen. Det var solskin. Så ringede telefonen.

"På vej hjem?"

"Ja."

"Kigger du forbi, jeg har lavet god mad og vi kan drikke et glas vin? Køre sammen til Århus i morgen i min bil, spare benzin og broafgift, hygge os. Har du lyst til det?"

Jeg spændte sikkerhedsselen. "Uh, jeg har lidt travlt Britta. I weekenden starter sommertantra på Mors. Jeg skal køre ved 10-tiden lørdag, så det er bedst hvis jeg kører hjem i dag. Desuden har jeg en aftale om tage en pige med i bilen til Århus. Måske en anden gang. "

Først troede jeg hun havde afbrudt forbindelsen, men så kom det langsomt fra hende: "Det skal du ikke regne med. Jeg skal nok lade dig være i fred, så du kan blive lykkelig med en kvinde som du virkelig elsker." Så afbrød hun forbindelsen.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.