De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 18. Nøgne muslimske kvinder er varme

Nøgne muslimske kvinder er varme

= Kapitel 18 =

Jeg kom for sent ud af døren. Min nabo bankede på flere gange i løbet af natten. Jeg ved ikke engang hvad hun hedder, men hun er bange og fortæller mig private ting. Påstår der er nogen efter hende. Vi sad i køkkenet, drak kaffe, røg cigaretter og snakkede. Det er svært for hende.

Jeg kan mærke hun har oplevelser og følelser som martrer hendes sind, men hun har ikke lyst til at snakke om dem. Selskab og kaffe vil hun gerne have. Jeg er bekymret for hende. Hendes mand Henrik kom alligevel i fængsel, selvom politiet ikke har fundet kufferten i mit kælderrum. To strissere hentede ham præcis på den dag hun blev udskrevet fra psyk og sendt hjem med bussen. Jeg kunne se gennem dørspionen at Britta var en af dem.

Intet menneske lever alene. Vi påvirker hinanden. Sover kun 4-5 timer, men er okay frisk da jeg kommer ned på klinikken i Århus. Det ringer på døren.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.