De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 20. Ottende trin i tantra: Begær

Ottende trin i tantra: Begær

= Kapitel 20 =

Begæret. Det stærkeste i livet. Jeg vil have. Natten falder tungt over Århus og jeg træt af verden, drikker flaske nummer to. Det plejer at nulstille min hjerne så jeg kan sove. Ellers har jeg tankemylder nu hvor jeg længes frygteligt efter Lisa, og det er ikke kun triste tanker. Foredrag, kurser, bøger, opfindelser, vælter frem i min hjerne og driver mig til vanvid hvis jeg ikke kan sove.

Pludselig ringer det på døren.

Lister ud og kigger gennem spionøjet, der står min unge nabo, Henriks kone. Jeg er for fuld til at snakke med hende, og jeg er for ædru til at efterlade hende på trappen sammen med hendes mareridt og nattens ensomhed. Derfor åbner jeg døren. Ser hun har en jakke på og et par jeans. Det venstre lår er gennemblødt af blod, og hun holder sig lidt til det. En falden engel.

"Vil du køre mig på skadestuen, Billy?"

Begæret efter livet

Begæret sidder i musklerne. Begæret er dynamisk, handlekraftigt, forførende, erobrende, krævende. I begæret gælder alle kneb, som i krig og kærlighed.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.