De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 24. Sommertantra

Sommertantra

= Kapitel 24 =

Det er bragende solskin da vi kører ud af Århus, katten og jeg. Den gamle bil spinder af velvære, og katten fylder hele bagsædet. Jeg har lejet et sommerhus for en uge, sat to kurser op med 4 par på hver, købt alt muligt, og mad og drikkevarer. 3 pakker cigaretter. Massageolie. Pavilloner til haven. Pakket musikken i bagagerummet. En madras. Tæpper. Whiteboard markers. Det skal nok blive godt. Jeg tanker kaffe hos McDonald i Viborg.

Mors er en lille ø, omgivet af en fladbundet fjord. Selv er den også flad. Vi kører gennem grønne marker i retning mod sydvest. Der er mange vindmøller. Vejene er små. Pludselig er vi der. Et lille hus ligger i en have omgivet af høje træer, og bag dem er der store kornmarker. Privat og ugenert, her kan vi være nøgne under solen.

Endelig fremme. Jeg smider tøjet, giver katten mad og vand, tømmer bilen. Sonderer terrænet. Beslutter mig for at sætte 4 pavilloner op i en sammenhængende trekant i haven bagved huset hvor der er mest sol. Nogle af plasticvæggene mellem aluminiumsstængerne er hvide plasticflader, og dem vil jeg bruge som mit whiteboard. Andre vægge er gennemsigtige med et net der holder fluerne ude af vores lille tantra tempel.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.