De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 1. Tantra er sex

Tantra er sex

= Kapitel 1 =

"Tantra er sex", sagde min ven og forretningspartner, Martin. Han var sikker i sin sag og stirrede på mig med flammende øjne.

"Naah, det er jo også..."

"Det er sex, og så længe du giver tantra massage så er du en luder!", fastslog Martin. Han fnyste lidt.

"Men øh..."

"Du er en luder, og så vil jeg pisse på hvad du siger fra nu af. Intet kan få mig til at ændre holdning. Du er en luder, indrøm det dog! Jeg er da ligeglad om du knalder kvinder og får penge for det. Bare vær en mand og indrøm det!"

Jeg betragter ham mens jeg lytter. Solen skinner ned over os. Hans guldbriller stråler, håret sidder perfekt, skjorten er nystrøget, bukserne pressede, de brune sko blankpolerede. Kvinder kan lide ham. Han er i kontrol.

Snart rejser han til Frankrig for at snakke med IBM om min opfindelse som vi har taget patent på i 30-40 lande, og Kina. Jeg er stolt af at han naturligt blender ind i sociale sammenhænge med pengefolk og IT-folk. Han ser godt ud. Jeg holder mig på afstand af dem, selvom alt i vores fælles firma kommer fra mig. Min ven er bedre til at føre sig frem.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.