De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 23. Tiende trin i tantra: Orgasme

Tiende trin i tantra: Orgasme

= Kapitel 23 =

Orgasme er følelsen af friheden i sindet der løsner dine lænker. En del af menneskets væsen er frit, fordi det er udenfor knoglerne, kødet og huden. Friheden ligger ude i auraen og består af hormoner, dufte, varme, fugt, lys – men friheden løsner lænkerne inde i sindet, i kroppen, i sjælen, inde i mennesket.

Sindet tænker: ”Vi skal leve efter idealerne!”, men det siger også: ”Jeg vil ha' dig!”

Mennesker med meget engel i sig

Kvinder med meget engel er lange i kroppen, de foretrækker langt hår, deres bryster er i ungdommen mindre og harmonisk formede. Tjek det. Mænd med meget engel har en harmonisk lingam i den større retning, men mindre end hos trolden. De kan ofte være atletisk bygget. Kvindens krop kan være formet som hos en klassisk model, slank og langlemmet.

Hvis vi har meget engel og vi oplever stress, så foretrækker vi fantasi og mentale tilstande. Vi trækker os væk fra verden. Sover for meget. Bliver apatisk. Drømmende. Hvis din partner har for meget engel, og er stresset, så vil begæret gøre englen glad og kærligheden vil gøre person tryg. Begge dele kan give mere jordforbindelse, tryghed eller begær.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.