De bedste historier med gys, erotik og drama. Gratis som lydbøger og e-bøger på dansk. Mandag 24. Juni 2019

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Tantramassørens Guide til Bedre Sex

© Ambjørn Happy

Kapitel 7. Tredje trin i tantra: Fred

Tredje trin i tantra: Fred

= Kapitel 7 =

Min bror er en fredelig fyr, men præget af voldelige tanker angående ham selv. Han bor i en lille lejlighed på 4. sal i nærheden af Mozarts Plads. Han går dårligt og der er ingen elevator. Jeg parkerede bilen og gik over til min brors opgang med katten gående ved min side. Ringede på. Katten satte sig ned. Ingen svarede.

I det samme hørte jeg min brors stemme der råbte mit navn. Han havde været hos købmanden, og kom nu humpende med en kæmpe pose mad i den ene hånd og støttende sig til krykken i den anden arm.

"Jørgen! Godt og se dig."

"I lige måde", sagde min bror neutralt imens han baksede en nøgle frem og åbnede døren ind til trappeopgangen.

"Lad mig ta' den der", sagde jeg glad for at kunne give ham en hånd. Men han fnyste bare.

"Jeg er jo ikke helt handicappet, endnu!", påstod han og begyndte opstigningen. Et trappetrin ad gangen, vaklende som den kæmpe på lerfødder han er. Alt ved Jørgen er stærkt og sundt. Hans ansigt, huden, musklerne. Måske maven er lidt for tung, men det er kun fordi han sidder for meget i sin lænestol foran skærmen på væggen. Forestil dig at hans styrke og sundhed også er i hans tanker og hans væsen. Altid venlig, omsorgsfuld og god til at lytte.

Login for at læse historien.

Få den til trykpris

Bogen er endnu ikke udgivet. Send en email hvis du vil have besked, når den bliver udgivet.

Din email:

Ambjørn Happy
Kontakt


Bøger fra Bogland

Bogland.dk Kontakt osTantramassørens Guide til Bedre Sex Roman: Englen fra Ishøj

© Bogland.dk 2019

Bogland er et no-money-no-profit forlag som udgiver historier skrevet af forfatteren Ambjørn Happy. Bøgerne på Bogland er billige, hvis du vælger at høre dem som lydbøger eller læse dem som e-bøger. Eventuelle papirbøger sælges til trykprisen. Formålet med Bogland er at underholde og sprede gode historier. Forlaget er non-profit. Kernen i historierne bygger på virkelige begivenheder, pakket ind i fantasi og dramatik.